O brendu

MAISON ADORABLE  na francuskom jeziku znači “prelepa kuća”. Dom nije samo kuća ili prebivalište izrađeno od cigala, dom je mesto gde treba da se osećamo prijatno i da se radujemo svakom trenutku. Zato je bitno da je ta kuća uređena lepo i sa stilom.

 

MAISON ADORABLE firma nastala je krajem 2020. godine iz ljubavi prema enterijeru, keramici i lepim detaljima. Svaki proizvod u našoj prodavnici pažljivo je i sa ljubavlju odabran. Naš tim čine entuzijasti, dizajneri i umetnici.

 

 

 

 

 

Osnovne vrednosti naših proizvoda

Uživamo u radu sa ljudima iz različitih geografskih područja i kultura i u isto vreme gajimo veliku strast prema zanatima. Iz tog razloga poslovno interesovanje usmeravamo ka ručnoj proizvodnji keramike i porcelana pod Maison Adorable brendom kao i prodaju proizvoda ručne izrade iz naših krajeva.

Veoma poštujemo veštinu zanatstva i zanatskih proizvoda i verujemo da imamo odgovornost prema našoj planeti, s toga se veoma trudimo da damo svoj doprinos tome. Nastojimo da sarađujemo sa odgovornim i etičkim partnerima koji su istomišljenici. Uvažavamo proizvode koji su ekološki, prirodni, etički, održivi i zanatski.

 

Ukoliko se i Vi pronalazite u našoj priči, a proizvodjač ste dekorativnih predmeta za dom, kontaktirajte nas za dalju podršku i saradnju.

 

 

 

Šta nudimo?

Zadovoljstvo nam je da iznova možemo da vam pružimo nove ideje i usluge za dekoraciju vašeg doma, poslovnog  prostora, radnje, kancelarije ili proslave.

U našem asortimanu možete pronaći:

  • kućni dekor
  • kuhinjski program
  • poklone za sve prilike
  • ručno pravljene proizvode iz Srbije i sa Balija

Pored prodaje kućnog dekora nudimo i uslugu dekoracije i aranžiranja:

  • kuće, raznih objekata kao što su prodajna mesta, izlozi, restorani…
  • manjih proslava
  • novogodišnjih praznika

 

Zašto mi?

 

Otkrivamo proizvode sa pričom koje prave kompanije i ljudi sa srcem.

Svi proizvodi su kreativni ili autentični. Svaki proizvod je biran pažljivo i pakovan sa ljubavlju. Pakovanje prilikom slanja jednako nam je važno kao i sam proizvod. Svaki artikal se pakuje kao poklon sa gift karticom, umotava u papir, povezuje kanapom od jute, ušuškava i štiti drvenom slamom. Ekološki upakovan paket stiže na vašu adresu u transportnoj kartonskoj kutiji zaštićeno i sigurno.

Uvek smo tu za vas da delimo inspiraciju i ljubav, i šaljemo radost u malim pakovanjima.

 

Uživajte u obilasku!

Prijavi se na newsletter

Dobijajte obaveštenja o ekskluzivnim ponudama i predstojećim kolekcijama...

image00039