PočetnaProdavnicaFotelja BLOOM LAZY

Fotelja BLOOM LAZY

27,900.00din36,900.00din

Outdoor lazy bag fotelja, od zanimljivih i kvalitetnih outdoor materijala. Može se uzeti u kompletu sa istoimenim okruglim tabureom /  nogonalsonom ili stočićem.

DIMENZIJA: 80x117cm; visina 40-85cm

MATERIJAL: Outdoor tkanina

PUNJENJE: Cela ležaljka punjena je stiroporskim kuglicama. Posle određenog vremena korišćenja oblik ležaljke će se opustiti a punjenje je lako dopuniti. Punjenje možete dopuniti sami: za dopunu punjenja preporučuje se da se nabavi oko 1kg dopune za lazy bag, ili džak od 60l. Ukoliko se odlučite da kupite nenapunjen proizvod i sami ga punite, za ovaj proizvod treba vam oko 200 litara stiroporskih kuglica, koje lako možete nabaviti ukoliko na internetu tražite „dopunu za lejzi bag“, ili „stiroporske kuglice“.

ODRŽAVANJE: Ležaljka je vodootporna i UV stabilna; može stajati napolju, može kisnuti, može se koristiti na plaži. Preporučuje se da se tokom zimskih meseci prenese u zatvorene ili natkrivene prostore.

Ležaljka se može oprati u mašini na 30 C, tako što se kompletna spoljna navlaka skida putem velikog zipa sa donje strane.

ROK IZRADE. Ukoliko proizvod nije na stanju u željenoj boji, potvrdom kupovine se poručuje. Rok izrade 10-20 radnih dana.

GARANCIJA 2 GODINE. 

Povezani proizvodi