PočetnaProdavnicaKutija za satove sa šest pregrada

Kutija za satove sa šest pregrada

2,800.00din3,100.00din

Kutija kao dodatak vašoj kolekciji satova, dostupna je u crnoj i beloj boji, ima šest pregrada koje su idealne za organizaciju i čuvanje vaših satova. Elegantna kutija je urađena od visokokvalitetnog materijala i mekane unutrašnjost koja štiti satove od ogrebotina i oštećenja. Svaka pregrada ima svoj namenski jastučić za sat. Sa fenomenalnom ručnom izradom i sofisticiranim dizajnom, ova kutija je savršen za poklanjaje, putovanja i čuvanje satova u stilu.

Kutija za satove je elegantan i praktičan poklon kako za nju tako i za njega. Dostupna u crnoj i beloj boji, ova kutija kombinuje stil i funkcionalnost na savršen način.

Svaka pregrada u ovoj kutiji ima svoju svrhu, čuva vaše dragocene satove na siguran i organizovan način. Sa čistim i modernim dizajnom, ova kutija će se savršeno uklopiti u svaku prostoriju i dodati dozu luksuza vašoj kolekciji satova.

Ovo je poklon koji će istovremeno impresionirati i njega i nju, pokazujući pažnju prema nihovim interesovanjima i detaljima koji čine razliku u svakodnevnom životu. Idealna kombinacija stila i praktičnosti, ova kutija za satove će štititi njihove omiljene satove i doprineti boljoj organizaciji.

Materijal: eko koža, pliš, staklo.

Dimenzije: 30 x 11 x 8 cm

Povezani proizvodi