PočetnaProdavnicaLežaljka GIGA LAZY

Ležaljka GIGA LAZY

51,000.00din60,000.00din

Ležaljka GIGA LAZY nam stiže iz studija KiaraDeZen. Svi komadi su ručne izrade i predviđeni za spoljno korišćenje. Ručno heklana ležaljka je rupičastog izgleda, vodootporana i UV stabilana, može stajati napolju, može kisnuti, može se koristiti na plaži. Pleteni deo se posle obilnih kiša skvasi, ali se brzo suši u letnjem periodu. Preporučuje se da se tokom zimskih meseci prenese u zatvorene ili natkrivene prostore, ili da se stavi kišna kabanica za ležaljku, koja omogućava da svoju ležaljku koristite tokom cele godine.

Održavanje: Ležaljka se lako održava i briše mokrom krpom i sapunicom, a takođe se cela navlaka može skinuti putem zipa sa zadnje strane i mašinski oprati na 30 C, u velikim mašinama. Punjenje kuglicama se može dopuniti putem zipa na unutrašnjem ulošku punjenja.

Materijal: pletena navlaka – poliester mat kanap 4,5 debljine, UV stabilan i vodootporan, unutrašnji deo – stiropor kuglice, PVC tkanina. Unutrašnjost je udobna, lagana i vodootporna.

Punjenje: cela ležaljka punjena je stiroporskim kuglicama. Posle određenog vremena korišćenja oblik ležaljke će se opustiti a punjenje je lako dopuniti. Punjenje možete dopuniti sami: za dopunu punjenja preporučuje se da se nabavi oko 1kg dopune za lazy bag, ili džak od 60l. Ukoliko se odlučite da kupite nenapunjen proizvod i sami ga punite, za ovaj proizvod treba vam oko 360 litara stiroporskih kuglica, koje lako možete nabaviti ukoliko na internetu tražite „dopunu za lejzi bag“, ili „stiroporske kuglice“.

Dimenzije: 100x170cm, visina 25-75cm

Detalji: torba za odlaganje, vodootporni jastučić koji može da se fiksira, kišni prekrivač.

GARANCIJA 2 GODINE. 

Ukoliko proizvod u željenoj boji nije na stanju, potvrdom kupovine se poručuje. Rok izrade je 10-20 radnih dana.

Povezani proizvodi