PočetnaProdavnicaLežaljka YUTTA LAZY

Ležaljka YUTTA LAZY

46,320.00din66,900.00din

Outdoor lazy bag ležaljka, sa pletenim gornjim delom. Ručni rad od kanapa i eko kože koji su vodootporni i UV stabilni. Može stajati napolju, može kisnuti, može se koristiti na plaži. Pleteni deo se posle obilnih kiša skvasi, ali se brzo suši tokom letnjeg perioda. Preporučuje se da se tokom zimskih meseci prenese u zatvorene ili natkrivene prostore.

ODRŽAVANJE: Ležaljka se lako održava i  briše mokrom krpom i sapunicom. Može se i cela oprati i jakim vodenim mlazom na otvorenom. Punjenje kuglicama se može dopuniti putem zipa na pozadini ležaljke.

DIMENZIJA: 80x117cm; visina 40-75cm

MATERIJAL: pleteni deo – poliester mat kanap 4,5mm debljine, UV stabilan i vodootporan, simplo pletenje; materijal ležaljke je nautička eko koža.

PUNJENJE:  Cela ležaljka punjena je stiroporskim kuglicama. Posle određenog vremena korišćenja oblik ležaljke će se opustiti a punjenje je lako dopuniti. Punjenje možete dopuniti sami: za dopunu punjenja preporučuje se da se nabavi oko 1kg dopune za lazy bag, ili džak od 60l. Takođe, s obzirom da ležaljka ima zaseban uložak sa punjenjem, možete kupiti nov već napunjen uložak kod nas. Ukoliko se odlučite da kupite nenapunjen proizvod i sami ga punite, za ovaj proizvod treba vam oko 390-400 litara stiroporskih kuglica, koje lako možete nabaviti ukoliko na internetu tražite „dopunu za lejzi bag“, ili „stiroporske kuglice“.

DODATNE INFORMACIJE:

Uz svaku ležaljku se dobija torba za odlaganje i vodootporni jastučić koji može da se fiksira.

GARANCIJA 2 GODINE

Rok izrade za proizvod koji nije na stanju – 10-20 radnih dana.

Ukoliko se proizvod ne preuzima lično, šalje se GLS kurirskom službom

Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.

Možda će ti se svideti i…

Povezani proizvodi