PočetnaProdavnicaSlika “UBRZANJE”

Slika „UBRZANJE“

Duboko u svetu sive, Ana Pavlović Kesar nas vodi na nezaboravno putovanje sa svojom apstraktnom slikom „Ubrzanje“. Ova impresivna slika iz dva dela je kao da je i sam Bog Neptun pomešao boje i odlučio da se poigra na platnu prikazujući moć i usklađenost prirode i čoveka. Na slici dominiraju sive nijanse na kojoj je prikaz broda sa ljudima na talasima.

Sa „Ubrzanjem“ u vašem domu, svakog dana ćete osetiti adrenalinsku dozu, želju da hrlite napred i lagano prebrodite sve prepreke na putu. Ova slika nije plava, nije sladunjava a donosi vam morsku avanturu na prag, a da vam noge nisu ni mokre. Za više informacija o umetnici i njenim jedinstvenim kreacijama, zaronite u našu galeriju.

Ana Pavlović Kesar je primenjena umetnica iz Beograda, član ULUPUDS-a i samostalni umetnik, koja se od početka stvaralaštva bavi energijom, emocijama, karakterima i osećanjima koji prožimaju svakog pojedinca. Bogatstvo zapažanja je nesebično razmenjivala kroz svoja dela sa umetničkom publikom. Svojom prvom samostalnom izlozbom posmatrača je uvodila u mir i lepotu prirode kroz prikaze pejzaža Srbije u tehnici ulje na platnu. Svoj likovni opus nastavlja serijalom bajkovitih prikaza gradova inspirisanih Beogradom i Rusijom gde je u tom momentu živela. Stvaralaštvo nastavlja serijalima portreta, kojima proniče u dušu karaktera i kroz nekoliko faza portretima prilazi na različite načine. Od ekspresionističkog izraza iskrivljenih perspektiva, do plakatskog pristupa sa primesama hiper realizma. U svojoj bogatoj umetničkoj karijeri živela i stvarala u Rusiji, Grčkoj i Kini. Izlagala je na velikom broju grupnih izložbi i imala sedam samostalnih izložbi.

Dimenzije slike: 100 x 200 cm, slika iz dva dela, diptih.
Tehnika: akril na platnu.
Za sve dodatne informacije 063/283-755
Kategorije: , , , , ,

Povezani proizvodi