PočetnaProdavnicaTabure YUTTA BASIC

Tabure YUTTA BASIC

10,710.00din17,400.00din

Outdoor tabure nogonaslon napravljen u kompletu sa istoimenom ležaljkom. Dostupan je u 4 boje. Uradjen je od nautičke eko kože, materijal koji je vodootporan i UV stabilan. Može stajati napolju, može kisnuti, može se koristiti na plaži a van  letnje sezone upotpuniti svoj omiljeni kutak u domu.

DIMENZIJE:  80×50 cm

MATERIJAL: Nautička eko koža.

MODEL: Osnovni model izrađuje se sa jednom navlakom, u koju se direktno pune stiroporske kuglice.

Za Yutta Basic proizvod, koji je izrađen od eko kože, održavanje materijala je izuzetno lako brisanjem ili direktnim pranjem.

PLUS model izrađuje se sa zasebnim uloškom; spoljna navlaka može da se skine.

PUNJENJE: Ceo tabure napunjen je stiroporskim kuglicama. Posle određenog vremena korišćenja oblik taburea će se opustiti a punjenje je lako dopuniti. Za dopunu punjenja preporučuje se da se nabavi oko 1kg dopune za lazy bag, ili džak od 50-60l. Ukoliko se odlučite za PLUS model, u kom ležaljka ima zaseban uložak sa punjenjem, nov već napunjen uložak možete kupiti kod nas. Ukoliko se odlučite da kupite nenapunjen proizvod i sami ga punite, za ovaj proizvod treba vam oko oko 110-120 litara stiroporskih kuglica, koje možete lako nabaviti ukoliko na internetu tražite „dopunu za lejzi bag“, ili „stiroporske kuglice“.

Ukoliko proizvod nije na stanju u željenoj boji potvrdom rezervacije se poručuje. Rok izrade 10-20 radnih dana.

Povezani proizvodi