PočetnaProdavnicaTabure BIKINI LOUNGE

Tabure BIKINI LOUNGE

14,800.00din24,000.00din

Outdoor okrugli tabure koji možete koristiti i kao nogonaslon i kao stočić uz istoimenu kolekciju ležaljke, napravljen u zanimljivoj kombinaciji UV trikotažnog pletiva i kvalitetnog outdoor materijala. Mekan i prijatan na dodir.

DIMENZIJA: prečnik 80cm, visina 40cm

MATERIJAL JASTUKA: Outdoor materijal u kombinaciji sa trikotažnim pletivom, izrađenim prema našim tehničkim karakteristikama i našem dizajnu.

PUNJENJE / ULOŽAK: Tabure je napunjen stiroporskim kuglicama u zasebnom ulošku. Posle određenog vremena korišćenja oblik taburea će se opustiti a punjenje je lako dopuniti. Punjenje možete dopuniti sami: za dopunu punjenja preporučuje se da se nabavi oko 1kg dopune za lazy bag, ili džak od 60l. Za nov već napunjen uložak uvek nas možete dodatno kontaktirati. Ukoliko se odlučite da kupite nenapunjen proizvod i sami ga punite, za ovaj proizvod treba vam oko 180-200 litara stiroporskih kuglica, koje lako možete nabaviti ukoliko na internetu tražite „dopunu za lejzi bag“, ili „stiroporske kuglice“.

ODRŽAVANJE: Navlaka taburea se može oprati u mašini na 30 C, tako što se kompletna spoljna navlaka skida putem velikog zipa sa donje strane.

Tabure je vodootporan i UV stabilan; može stajati napolju, može kisnuti, može se koristiti na plaži. Preporučuje se da se tokom zimskih meseci prenese u zatvorene ili natkrivene prostore.

ROK IZRADE. Ukoliko proizvod nije na stanju u željenoj boji, potvrdom kupovine se poručuje. Rok izrade 30-45 radnih dana

GARANCIJA 2 GODINE. 

Povezani proizvodi