PočetnaProdavnicaLežaljka BIKINI LOUNGE

Ležaljka BIKINI LOUNGE

37,900.00din54,000.00din

Outdoor lazy bag ležaljka za sunčanje, napravljena u zanimljivoj kombinaciji UV trikotažnog pletiva i kvalitetnog outdoor materijala. Mekana i prijatna na dodir.

DIMENZIJA: 70x190cm; visina 40-85cm

MATERIJAL LEŽALJKE: Outdoor materijal u kombinaciji sa trikotažnim pletivom, izrađenim prema našim tehničkim karakteristikama i našem dizajnu.

PUNJENJE / ULOŽAK: Cela ležaljka punjena je stiroporskim kuglicama u zasebnom ulošku podeljenim u komore, radi boljeg užitka ležanja. Posle određenog vremena korišćenja oblik ležaljke će se opustiti a punjenje je lako dopuniti. Punjenje možete dopuniti sami: za dopunu punjenja preporučuje se da se nabavi oko 1kg dopune za lazy bag, ili džak od 60l. Za nov već napunjen uložak uvek nas možete dodatno kontaktirati. Ukoliko se odlučite da kupite nenapunjen proizvod i sami ga punite, za ovaj proizvod treba vam oko 420 litara stiroporskih kuglica, koje lako možete nabaviti ukoliko na internetu tražite „dopunu za lejzi bag“, ili „stiroporske kuglice“.

ODRŽAVANJE: Ležaljka je vodootporna i UV stabilna; može stajati napolju, može kisnuti, može se koristiti na plaži. Preporučuje se da se tokom zimskih meseci prenese u zatvorene ili natkrivene prostore.

Ležaljka se može oprati u mašini na 30 C, tako što se kompletna spoljna navlaka skida putem velikog zipa sa donje strane.

ROK IZRADE. Ukoliko proizvod nije na stanju u željenoj boji, potvrdom kupovine se poručuje. Rok izrade 30-45 radnih dana

GARANCIJA 2 GODINE. 

Povezani proizvodi