PočetnaProdavnicaLežaljka / fotelja YUTTA BASIC

Ležaljka / fotelja YUTTA BASIC

21,900.00din36,900.00din

Outdoor lazy bag ležaljka, svedeniji model sa mogućstvom odabira jastuka. Dostupan u 4 boje. Uradjen je od nautičke eko kože, materijal koji je vodootporan i UV stabilan. Može stajati napolju, može kisnuti, može se koristiti na plaži a van  letnje sezone upotpuniti svoj omiljeni kutak u domu.

DIMENZIJE: 80x117cm; visina 40-75cm, težina 4 kg

MATERIJAL LEŽALJKE: Nautička eko koža, koja je izuzetno lagana za održavanje, mokrom krpom ili direktnim pranjem.

MODEL:

-OSNOVNI model izrađuje se sa jednom navlakom, u koju se direktno pune stiroporske kuglice.

-PLUS model izrađuje se sa zasebnim uloškom; spoljna navlaka može da se skine.

PUNJENJE: Cela ležaljka punjena je stiroporskim kuglicama. Posle određenog vremena korišćenja oblik ležaljke će se opustiti a punjenje je lako dopuniti. Punjenje možete dopuniti sami: za dopunu punjenja preporučuje se da se nabavi oko 1kg dopune za lazy bag, ili džak od 60l. Ukoliko se odlučite za PLUS model, u kom ležaljka ima zaseban uložak sa punjenjem, nov već napunjen uložak možete kupiti kod nas.

Ukoliko se odlučite da kupite nenapunjen proizvod i sami ga punite, za ovaj proizvod treba vam oko 390-400 litara stiroporskih kuglica, koje lako možete nabaviti ukoliko na internetu tražite „dopunu za lejzi bag“, ili „stiroporske kuglice“.

ODRŽAVANJE: Ležaljka se lako održava i briše mokrom krpom i sapunicom, ili direktnim pranjem vodom. PLUS model ima zaseban uložak te se spoljna navlaka može skinuti putem velikog zipa sa donje strane i mašinski oprati na 30 C, u velikim mašinama.

Ukoliko proizvod nije na stanju u željenoj boji, potvrdom kupovine se poručuje. Rok izrade 10-20 radnih dana.

Garancija 2 godine.

Povezani proizvodi